Невдале самогубство: ковельські лікарі дістали з «того світу» чоловіка, який вистрілив собі у груди

Невдале самогубство: ковельські лікарі дістали з «того світу» чоловіка, який вистрілив собі у груди

Бригада Ковельських лікарів у складі хірургів Сергія Мазурка та Володимира Велимчаниці, анестезіологів Юліана Голика та Галини Ліпич, провели складну операцію на відкритій грудній клітці з приводу вогнепального поранення у груди.

Операція тривала 3 години, – повідомляє КовельPost.

Як повідомив головний лікар Ковельського МТМО Олег Самчук, 36-річного потерпілого привезли з одного із сіл Ковельського району. Він намагався вкоротити собі віку, вистріливши у груди з вогнепальної зброї. 

Після операції у лікарні з ним працювали психіатри. Наразі він уже виписаний з медичного закладу. 

Як стверджує головний лікар, потенційних самогубців досить важко переконати не робити повторних спроб суїциду. До прикладу, Олег Самчук пригадав сумне завершення історії кількарічної давнини про чоловіка, якому тричі у Ковельській лікарні рятували життя завдяки друзям та рідним, які вчасно виймали його з петлі. Остання спроба звести рахунки з життям виявилася фатальною. 

Місцеві медики зробили усе можливе, аби врятувати молоде життя цього разу. Та сподіваються, що чоловік не зробить повторної спроби та цінуватиме життя. 
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відбувся п'ятий з'їзд родин Небесного Легіону
Наступна новина Український боксер Ломаченко нокаутував венесуельця і здобув пояс чемпіона світу у легкій вазі
Останні новини
Схожі новини