У Луцьку на водія тролейбуса наїхав легковик під час технічної зупинки. Він у реанімації

У Луцьку на водія тролейбуса наїхав водій автомобіля Renault Sandero під час технічної зупинки. Чоловік нині перебуває у палаті інтенсивної терапії відділення анестезіології Луцької міської клінічної лікарні. ДТП сталася ввечері 22 вересня на вулиці Карпенка-Карого.

Про це Суспільному в телефонному коментарі розповів заступник директора медзакладу Андрій Смольянінов.

Як розповів у телефонному коментарі керівник Луцького підприємства електротранспорту Володимир Пуц, водій тролейбуса на маршруті № 5 виконав аварійну зупинку. Під час ремонтних робіт був одягнений у жилетку зі світловідбивачами.

Читайте також: У Луцьку маршрутка збила п'яного пішохода

"Він виконував роботи з відновлення штанги на контактну мережу", – повідомив Володимир Пуц.

Після ДТП водія тролейбуса доставили в лікарню для проведення реанімаційних заходів. Володимир Пуц також додав, що водій працює на підприємстві з 2014 року.

Як повідомив Суспільному телефоном головний спеціаліст сектору комунікації Нацполіції Волині Олег Плазовський, на 44-річного водія тролейбуса наїхав 51-річний лучанин на автомобілі Renault Sandero.

Водій Renault Sandero пройшов освідування на стан алкогольного сп'яніння. Результат огляду показав, що лучанин був тверезий, – додав Олег Плазовський.

За фактом ДТП правоохоронці відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею ККУ про порушення правил безпеки дорожнього руху. Триває слідство.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Закон про олігархів. Як голосували волинські нардепи
Наступна новина Гроші на культуру. Редакція Район.in.ua шукає доброчинців для нового проєкту
Схожі новини