У Луцьку на вокзалі пасажири без ковід-сертифікатів відмовилися вийти з потяга. Викликали патрульних

Фото Суспільне.Волинь

Через двох пасажирів поїзда сполученням Ковель-Новоолексіївка на залізничну станції "Луцьк" викликали патрульних. Пасажири зайшли у вагон, але не показали провіднику сертифікатів про вакцинацію чи ПЛР-тестів.

Про це Суспільному розповів начальник потяга Микола Книш.

"Я їх повинен не посадити, але я з ними битися теж не можу. Зараз викликали наряд поліції і проводять з ними роботу", – сказав начальник поїзда.

Знімальну групу Суспільного до вагону не впустили. Зрештою з потяга пасажирів не висадили. Ситуацію начальниця Луцького залізничного вокзалу Анжела Аладова не прокоментувала.

Читайте також: У Волинській ОДА розповіли про правила міжобласних перевезень з 21 жовтня

Як розповів Суспільному речник патрульної поліції області Богдан Павлович, відповідно до змін до постанови про нові правила пасажирських перевезень в регіонах, відповідальність за наявність у водіїв, екіпажу та пасажирів ПЛР-тесту і сертифікату вакцинації несе перевізник. За фактом порушення правил перевезення поліцейські зібрали пояснення у пасажирів на начальника поїзда, а також відео з бодікамер. Матеріали направили до суду.

Речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук розповіла Суспільному: протягом п’яти днів, відколи вступили у дію нові правила перевезення на міжобласних маршрутах, поліцейські провели понад 400 перевірок на залізниці та автовокзалах області, склали один протокол про порушення правил перевезення, який скерували до суду.

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З 8 листопада почнуть відстороняти від роботи нещеплених від ковіду вчителів та чиновників
Наступна новина У Луцьку вдвічі підвищать тариф на вивезення сміття
Схожі новини