У Луцьку «Слуги народу» презентували офіс і розповіли про підготовку до виборів

Волинська обласна організація партії «Слуга народу» презентувала офіс, що виконуватиме декілька важливих для партійців та прихильників ЗЕ-команди функцій.

Презентація відбулась у четвер, 30 липня, в Луцьку.

На правах господаря відкрив локацію очільник парторганізації, народний депутат України Валерій Стернійчук

Парламентар разом із командою штабістів та однодумців коротко розповів журналістам про призначення нової партійної локації і запросив до огляду самого приміщення. 

У «Слузі народу», до слова, розмежовують роботу виборчого штабу та партійної організації. Штаб, каже Валерій Стернійчук, працюватиме до виборів, а політична структура – постійно. Мовляв, певна віртуальність партії тепер – у минулому, настав час реальної роботи на місцях.

«Ми тут живемо, ми більше розуміємо проблеми, ми маємо дбати про наш регіон. Неможливо вирішувати болючі питання людей дистанційно. Я хочу, щоб саме з таким уявленням, таким розумінням, люди йшли до нас», – наголосив депутат.

 Використання усієї повноти влади, котра наразі зосереджена в руках «Слуги народу», на переконання нардепа, дозволить максимально ефективно вирішувати проблеми волинян, що звертатимуться до презентованого сьогодні партійного офісу.


Приміщення має іще одне важливе призначення, адже тут працюватиме і громадська приймальна Валерія Стернійчука в статусі народного депутата України.

«Така взаємодія, такий зв’язок: Офіс президента – уряд – парламент, формують інструмент, яким ми можемо користуватись як партія влади. Користуватись для того, щоб вирішувати проблеми в тому числі нашого регіону, проблеми волинян», – розповів обранець.

Ще одна функція офісу – своєрідний хаб, такий собі просторовий вузол, до комунікації в якому запрошують громадських активістів, неурядові організації, активних волинян, котрі прийдуть з ідеями щодо розвитку регіону.  

Для таких ідей в офісі «Слуги народу» підготовлена навіть спеціальна дошка, з якою, кажуть партійці, серйозно працюватимуть.


Присутній серед учасників презентації тренер та керівник клубу козацьких бойових мистецтв Роман Ковальчук. Чоловік захоплюється щирістю президента Володимира Зеленського і прагне, очевидно, в місцевих органах влади впроваджувати започатковані ним зміни.

«Я вважаю, що президент Володимир Зеленський прийшов до влади з добрими, позитивними думками та ідеями. Він щирий, відкритий до людей. Таку саму відкритість я бачу тут, у партії «Слуга народу». Хочеться і самому долучатися, втілювати свої задуми, впроваджувати зміни в нашому місті», – зазначив Роман Ковальчук.

На зміни в рідному місті налаштований і ще один учасник презентації офісу, лідер луцьких «Слуг народу» Роман Бондарук. Він бачить багато недопрацювань діючої управлінської команди обласного центру. Ділиться переконанням, що Луцьк має стати потужним культурним і туристичним центром, комфортним містом для малого та середнього бізнесу привабливим для інвестицій.


«Добробут лучан і всіх українців суттєво впав через пандемію коронавірусу та всі похідні речі. Тому в місцевих радах наступної каденції ми повинні уважно підійти до проблеми тарифів на комунальні послуги, проаналізувати рівень та фінансове забезпечення медичних послуг.

Крім того, якщо говорити про розвиток міста, то мусимо тут будувати стратегію не на рік-два, а на десятки років. Це дасть можливість зосередитись на тих галузях і напрямках, які дійсно будуть актуальні не тільки для нас сьогодні, а й для наших дітей в майбутньому», – зауважив Роман Бондарук.

Ці ідеї та бачення – напрямок докладання зусиль вже після наступних місцевих виборів. Наразі у «Слузі народу» триває формування локальних команд у громадах і районах, а партійний офіс поступово стає осередком цих процесів.

Довідково
Поштова адреса офісу: 43025, Волинська обл., м. Луцьк, вул. Набережна, 4А, офіс №144.
Графік роботи партійного офісу передбачає режим активного спілкування з 9:00 до 18:00 щодня, крім суботи (до 14:00) і неділі (вихідний).

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Фамільній майстерні «Забіяка&Забіяка» готують м'ясо унікальним способом Sou Vide. Вже у продажу
Наступна новина В Україні за добу виявили ще понад тисячу випадків коронавірусу
Схожі новини