У Луцьку вимагають впорядкувати парковку на Центральному ринку. ФОТО

Активісти «Національних дружин» в Луцьку провели акцію на автостоянці біля Центрального ринку.

Захід відбувся 20 червня.

Учасник організації Олексій Кушнєр розповів, що територія біля ринку здається в оренду ПФ «Скорпіон-сервіс», але, коли він сюди заїхав кілька днів тому, працівники надали чек, де було вказано, що підприємницьку діяльність тут веде Валерій Скришевський.

Згідно з відкритою інформацією на сайті юстицій, цей підприємець - чоловік, який проживає у Луцьку. Але вказані в документі КВЕДи нібито не відповідають заявленому роду діяльності. Проте згодом виявилося, шо з документами все в порядку.

Тож «Національні дружини» поставили такі вимоги: приведення в порядок парковки, щоб вона виглядала відповідно до європейського міста, створення розмітки для машин імісць для людей з інвалідністю.

«Мені болить, що фактично в центрі міста відбувається незрозуміло що. Коли до мене приїжджають друзі і я показую замок, ми не можемо не побачити ринок: вони мені тикають пальцем, питають що це, а я не знаю що й сказати», - каж  Олексій Кушнєр.

На вимогу поліцейських надати документи-дозвіл на проведення підприємницької діяльності, працівники автостоянки сказали, що їх тут немає, лише в офісі ПФ «Скорпіон-сервіс», куди «дружинники» й поїхали, де й надали документи. Там представники фірми пообіцяли протягом місяця освіжити розмітку та позначити місця для інвалідів. 

Читайте також: Змінили вартість оренди землі на Центральному ринку Луцька

 

Квитанція, яку видали на парковці біля Центрального ринку

 

 

 

Олексій Кушнєр


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили, коли і наскільки зросте мінімальна пенсія
Наступна новина Про «євробляхи»: авто має бути доступним, але треба пам’ятати про екологічні і безпекові норми
Схожі новини