«У мене остання стадія із множинними метастазами». Хвора волинянка благає про допомогу

Тетяна Куценко

Мешканка Нововолинська Тетяна Куценко, яка хворіє на 4-ту стадію раку молочної залози, вкотре звертається до небайдужих людей із проханням допомогти їй придбати дорогі ліки, завдяки яким вона живе.

Про це жінка написала у фейсбуці.

Нагадаємо, вона хворіє вже протягом кількох років. Попри песимістичні прогнози лікарів, вдалося зупинити прогресування хвороби і навіть домогтися значного успіху у лікування завдяки препарату «Ібранс». 

«У мене остання стадія із множинними метастазами в легені і печінку. Але, завдяки таргету «Ібранс», – стабілізація, метастази зникли, по описах КТ чисто, але по опису ПЕТ КТ – підозра на метастаз в кістці суглоба», – розповіла Тетяна Куценко.

Вона додала, що вже закінчує 29-й курс лікування.

«Ціна тільки Ібрансу в середньому 40 000 грн, маю двох неповнолітніх доньок… Але держава мені допомагати не буде... Завтра буде відомо, коли їхати на сцинтіграфію кісток, тому що є підозра. Але я вірю, що все буде добре завдяки людям, що вірять у мене і підтримують!» – йдеться у дописі.

«Рак це одна велика біда для усіх людей на Землі. Але я дуже вірю, що настане день, коли все-таки буде повна перемога над цією хворобою і вона буде лікуватися, як ГРВІ, і не більше. Шкода, що зараз онкологія в світі – це замкнуте коло бізнесу дорогих платних клінік та шалено дорогих ліків і величезна кількість звернень допомогти у фейсбуці! А ще й є люди, які на цьому наживаються, Бог їм суддя!» – додає жінка.

Реквізити для допомоги: картки ПриватБанку 5168757408871814 або 5168755106641083 (Куценко Тетяна Валеріївна).


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Склали рейтинг найперспективніших українських політиків. У списку – Погуляйко
Наступна новина У Луцьку на небезпечному перехресті встановлять світлофор
Схожі новини