«Живу заради двох доньок». Онкохворій волинянці потрібна допомога

«Живу заради двох доньок». Онкохворій волинянці потрібна допомога

Онкохворій волинянці Тетяні Куценко потрібна допомога. Для того, аби стримувати прогресування раку молочної залози 4 стадії, жінці потрібен дороговартістний препарат «Ібранс». Його ціна – 40 000 гривень за місячний курс.

Про це вона розповідає на своїй сторінці у фейсбуці.

«Є ліки ,які рятують мене від 4 стадії раку ,маю двох неповнолітніх доньок ,заради них і живу ,"виживаю",але мені потрібно постійно робити аналізи в платних лабораторіях ,КТ ,лімфостаз руки (видалили 10 лімфоузлів під рукою) потрібно стримувати теж недешевими ліками,таргет "Ібранс ",ціна по знижці 40000грн,який мені допоміг ,не закупляє МОЗ .

Я буду вірити що моя вся боротьба ,мій вчинок не скласти руки одного разу стане комусь в нагоді і щось вийде змінити ситуацію. Скоро в мене ПЕТ КТ,яке обійдеться в 25000 грн ,але потрібно знову буде придбати упаковку" Ібрансу ".Коли я жила до хвороби ,мої мрії були на роки в перед ,але зараз вони тільки про новий день ,місяць без переживань ,щоб знати ,що в мене є ліки жити...просто жити наступний місяць», – зазнчає жінка.

Реквізити для допомоги: Приватбанк 5168757408871814 або 5168755106641083 Куценко Тетяна

 

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ситуація на кордоні України: на деяких пунктах пропуску черга сягала трьохсот автівок
Наступна новина У Луцьку поліція за три дні оштрафувала 13 порушників карантину
Останні новини
Схожі новини