У PremierCity почалися Дні польського кіно

Кінотеатр PremierCity має честь цілий тиждень демонструвати найкращі фільми польського кінематографу. Відкриття Днів польського кіно відбулося 12 жовтня у ТРЦ ПортCity.

Лише шість міст України мають честь демонструвати найкращі польські фільми, які вже отримали визначні міжнародні нагороди.

Тож з нагоди відкриття Днів польського кіно у кінотеатрі PremierCity відбувся святковий захід. Чимало гостей – поляки, які зараз проживають у Луцьку. Також молодь, яка воліє покращити знання мови, адже фільми – польською з українськими субтитрами.

Звісно, серед присутніх й чимало шанувальників якісного кінематографу. Гості запевняють, що це неймовірна можливість побачити найкращі фільми наших сусідів на великому екрані.

Відкрив Дні польського кіно консул Генерального консульства Республіки Польща в Луцьку Кшиштоф Савіцкі. Він зазначив, що дуже цінує те, що зараз на фестиваль приходить усе більше людей. Це значить, що польська культура – цікава для лучан. Також він додав, що протягом семи днів будуть демонструватися сім фільмів різних жанрів, тож кожен може обрати улюблений.

Придбати квитки на фільми можна на сайті кінотеатру PremierCity та у касі. Польські фільми демонструватимуть до 18 жовтня.


#БудьПершим – підписуйся на нас у соцмережах : facebook instagram telegram youtube


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ТОП-10 способів сподобатися жінці
Наступна новина Луцький «Кораблик» запрошує на дискотівку «Beer Mix»: різнопланова музика різних стилів та років