ТОП-10 способів сподобатися жінці

Привернути увагу  жінки непросто, адже сучасні представниці слабкої статі знають собі ціну і добре розбираються в чоловіках. Але все ж завоювати серце дівчини цілком можливо, якщо знати, як.

Отже, ТОП-10 способів сподобатися жінці: 

  1. Наполегливість і впевненість у собі, місцями переходить у нахабність. Так, ні для кого не секрет, що жінки люблять впевнених чоловіків, які вірять в себе і в свої сили і добиваються поставлених цілей. А нахабство часом дивує і змушує погоджуватися. Але у всьому потрібно знати міру, тому що такі якості не повинні переходити в нахабство, хамство або грубість.
  2. Вчинки. Хоча вважається, що жінки люблять вухами, все ж справи говорять набагато більше слів, і сучасні представниці слабкої статі це прекрасно розуміють. Так що дійте! Але як саме? Вчинки повинні бути, по-перше, чоловічими, щоб жінка зрозуміла, що залицяльника можна розглядати як потенційного партнера. По-друге, вони повинні бути романтичними, адже романтика – це те, чого не вистачає багатьом сучасним дівчатам. Наприклад, можна залізти на балкон коханої і подарувати їй букет квітів або влаштувати приголомшливе побачення, яке запам'ятається на все життя. Ну, і про будь-які дрібниці і сюрпризи теж забувати не варто, вони повинні бути постійно, щоб обраниця не засумнівалася в наміри.
  3. Щедрість. Жінки не люблять скупих чоловіків, так що дуже важливо довести, що ви точно не є жадібним. І зробити це досить просто: сплачуйте рахунки в ресторанах, даруєте подарунки, влаштовуйте дорогі побачення. Але як бути, якщо грошей не так багато? Постарайтеся накопичити їх на цукерково-букетний період, адже він дуже важливий. А потім витрати повинні скоротитися.
  4. Доглянутість. Жінки люблять не тільки вухами, але і іншими органами чуттів, наприклад, очима і носом. Тому якщо ви вдягнете брудну сорочку, забудете прийняти душ або скористатися дезодорантом, то навряд чи справите належне враження на обраницю. І не варто думати, що представникам сильної статі дозволені деякі похибки у зовнішності. Справжній чоловік повинен бути привабливим, сексуальним і доглянутим. Так що зробіть все, щоб виглядати презентабельно: обов'язково почистіть взуття, виперіть і погладьте одяг (неодмінно стильну і модну, що підкреслює ваші достоїнства), прийміть душ, а також скористайтеся дезодорантом і дорогими парфумами (запах не менш важливий).
  5. Увага. Причому вона повинна бути не фальшивою, а щирою, але не нав'язливою. Регулярно цікавтеся життям жінки, спілкуйтеь з нею, допомагайте (нехай навіть у дрібницях), часто дивіться на неї (природно, закоханим поглядом), постійно показуйте, що вона для вас важлива. Якщо дівчина – ваша колега, то пропонуйте їй каву, і неодмінно ту, яку вона любить. Якщо вона – ваша знайома, то телефонуйте їй просто так, шукайте привід зустрітися і поговорити.
  6. Дивуйте! Яскраві і несподівані емоції забезпечують гарний настрій і заряд бадьорості на весь день. І якщо ви будете дарувати все це жінці, вона точно оцінить ваші старання і зробить висновок, що з вами їй буде добре і цікаво. До речі, дивувати набагато простіше, ніж може здатися на перший погляд. Наприклад, можна під час робочого дня порадувати дівчину смачним десертом або букетом квітів, запросити її на пікнік (адже такі заходи зараз є великою рідкістю), піти разом в похід або в спортивний клуб. Загалом, робіть те, до чого обраниця не звикла, але спочатку краще дізнайтеся її думку, щоб не помилитися у виборі засобів і способів подиву.
  7. Освіченість і вміння спілкуватися. Навіть якщо у чоловіка технічна або пов'язана з важкою фізичною працею професія, це не говорить про те, що він може бути неосвіченим і дозволяти собі лайливі слова, це відштовхне будь-яку представницю слабкої статі, навіть ту, яка сама не відрізняється видатними інтелектуальними даними (адже їй потрібно у когось вчитися). А щоб стати інтелектуально розвиненим, читайте книги, різні «розумні» статті, дивіться пізнавальні передачі, спілкуйтеся, загалом, удосконалюйтеся. Вмійте підтримувати будь-які теми, цікаво розповідати щось нове і, звичайно, робити приголомшливі компліменти (пам'ятайте, що представниці прекрасної статі люблять вухами).
  8. Якщо справа дійшла до інтиму, то вашої основним завданням буде не показати себе у всій красі і виглядати Казановою, а принести жінці задоволення. А для цього прислухайтеся до її відчуттыв, робіть те, що їй подобається, на що відгукується її тіло. І пам'ятайте, що варто думати не тільки про себе, адже в ліжку завжди двоє, і задоволення повинно бути взаємним.
  9. Турбота. Така риса як дбайливість точно оцінить будь-яка жінка, адже вона говорить про те, що чоловік буде чудовим чоловіком і батьком. І щоб показати себе саме таким, варто доводити, що вам не все одно, як живе і як почуває себе обраниця. Наприклад, якщо на вулиці прохолодно, віддайте їй піджак або пальто. В дощ перенесіть її через калюжі. Взимку завжди дізнавайтеся, читепло вона одягнена. А якщо дівчина захворіє, варто приїхати і створити для неї максимально комфортні умови.
  10. Інколи спрацьовує правило «Чим менше жінку ми любимо, тим більше їй подобаємося». Не варто бути занадто нав'язливим, це може набриднути. А ось тимчасове ігнорування може бути сприйнято як виклик. І якщо ви подобаєтеся жінці, то вона напевно виявить ініціативу і сама покаже, що сумує. Але це спрацьовує не завжди і не з усіма, тому, якщо ви зникли, а дівчина не реагує, нагадайте про себе!

Наостанок кілька корисних порад чоловікам: 

  • Пам'ятайте, що всі жінки різні, і перераховані вище поради не можна вважати універсальними. Перше, що потрібно зробити – це зрозуміти представницю слабкої статі і відчути її настрій. Наприклад, якщо вона весела, жартуйте з нею, а якщо сумує, то зробіть їй компліменти, всіляко підтримуйте і шкодуйте.
  • Запасіться терпінням, адже завоювання жіночого серця – непростий й далеко не швидкий процес, на це може піти багато часу. Але якщо ви бачите, що дівчина починає відповідати взаємністю, продовжуйте діяти у заданому напрямку, бо, напевно, зовсім скоро обраниця здасться. А якщо вона – натура мінлива, і в неї багато шанувальників (причому вона приймає залицяння кожного), то, можливо, не варто витрачати час.
  • Пам'ятайте про те, що «насильно мил не будеш». Тому, якщо всі ваші спроби були марними, варто звернути увагу на інших представниць прекрасної статі. Можливо, вам не судилося бути разом з тими, хто вам подобається.
  • Не варто діяти шаблонно і банально, це може здатися нудним і нецікавим. А дівчата люблять особливих і креативно мислячих чоловіків. Так що фантазуйте і експериментуйте!
  • Покажіть жінці, що вона особлива. І ніколи не порівнюйте її з іншими!
  • Важливо завоювати довіру. І щоб зробити це, ніколи не брешіть і будьте щирим.

Удачі і взаємності! 


Читати далі


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Покрова Пресвятої Богородиці 14 жовтня: історія, традиції і прикмети свята
Наступна новина У PremierCity почалися Дні польського кіно
Схожі новини