У волинській Швейцарії – осінні посиденьки. ВІДЕО

Скріншот із відео

На «осінні посиденьки у Воротнівському лісі» завітали десятки дітей. Для юних відвідувачів проводили майстер-класи з гончарства, сінопластики та багато інших цікавинок. 

Про це ідеться у сюжеті Сфери-ТВ

Лісівничий молодіжний центр відзначив свою першу річницю діяльності. З цієї нагоди тут відбулося барвисте свято осені.

Аби привітати працівників та відвідувачів центру із завершенням першого року активної та продуктивної праці, зібралося чимало гостей.

Головний лісівничий Волинського лісомисливського управління Руслан Войцеховський зазначив, що на старті створення Молодіжного центру були сумніви: як же він буде працювати, чи вийде заохотити велику кількість відвідувачів. Та, попрацювавши рік, проект виправдав сподівання. Головною ж метою для працівників залишається еколого-просвітницька діяльність для підростаючого покоління.

Голова наукової ради обласного лісівничого управління Анатолій Гетьманчук підкреслив, що центр невдовзі стануть називати не волинською Швейцарією, а волинською Меккою. 

Та все ж головними учасниками дійства  були діти, що зібралися з різних районів та тішили гостей і самих себе тематичними сценками. 

Для школярів тут влаштували справжнє свято: майстер-класи з гончарства, сінопластики… Більше того, до них завітали лісові мешканці: фея Дінь-дінь, білка, а згодом прийшла й сама Осінь.

Волонтер Юлія Порохнавець розповідає, що у Воротнівський молодіжний центр часто привозять дітей із різних соціальних груп. Ліс для них справжнє місце відпочинку та цікавого навчання.

На святі відвідувачам справді було на що подивитися. На берегах водойми мали пленер юні художниці, які відтворювали неймовірні місцеві пейзажі. На одній із алей розмістилася й вже готова виставка картин.

Окрім того, усіх чекали смачні лісові частування: куліш, гарбузова каша, трав'яний чай. Родзинкою був вишуканий торт.

На пам'ять про веселе свято можна було сфотографуватися біля оригінальної осінньої фотозони. 
 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Назвали найбагатші і найбідніші громади на Волині
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 20 жовтня
Схожі новини