У волинській військовій частині, з якої втік озброєний солдат, заперечують дідівщину

Військовослужбовці не знають, що спонукало до втечі солдата з Володимира-Волинського.

Про це вони розповіли ТСН.

18-річний військовослужбовець втік із частини у Володимирі-Волинському 16 квітня увечері. Його втечу помітили, коли прийшли замінити хлопця на варті. Солдат-строковик зник зі зброєю: прихопив із собою автомат та набої.

Артем Григоренко родом з Миколаївщини – багатодітної сім’ї. Із січня 2019 року проходив строкову військову службу в 14 окремій механізованій бригаді.

Щодо причин втечі, то керівники частини існування дідівщини заперечують. Родина Артема про його зникнення дізналася від військових. Запевняють, що жодних конфліктів з сім'єю у нього не було. Поліція опрацьовує всі версії зникнення солдата, зокрема, й конфлікт з коханою.

«Артем врівноважений, спокійний хлопець. Якщо людина чимось збентежена, вона емоційно проявляє себе, але Артем таким не був», - зазначає начальник прес-служби 14 ОМБР Надія Замрига.

За втечу Артему загрожує до десяти років за ґратами. До відповідальності можуть притягнути не тільки його, а й тих, хто допустив самовільне залишення ним військової частини.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зеленський каже, що не буде забирати в людей російськомовне телебачення
Наступна новина Серце забилося на 50-тій хвилині: на Волині медики «швидкої» врятували жінку після клінічної смерті
Схожі новини