Учасники проекту «БудуйТіло» відгуляли новорічний корпоратив. ФОТО

Іван Мирка, Назар Пащук, Віталій Андрійчук

Луцький спорткомплекс «Maximus» уже відгуляв новорічний корпоратив. Серед гостей свята були і учасники проекту «БудуйТіло».

Персонал та гості спорткомплексу влаштували собі свято у суботу, 15 грудня, у стінах ресторану «Мелодія».

Дівчата - у вишуканих сукнях. Хлопці – традиційно у сорочках. Поруч зі сценою облаштували спеціальну фотозону, де робили пам'ятні фото.

Протягом вечора гостей розважали та дарували сміх гумористи команди «Замок Любарта» Назар Пащук та Роман Копитко. Для них спорткомплекс і його тренери – особливі, адже протягом останніх місяців вони були учасниками проекту «БудуйТіло».

Вітали з новорічними святами і керівники спорткомплексу, і тренери, зокрема – співавтор проекту «БудуйТіло» Віталій Андрейчук.

А яке свято без Діда Мороза та Снігуроньки? Дорослі люди не стали вірити казочкам, а просто вирішили: обиратимуть їх з-поміж себе. Честь бути Дідом Морозом чоловіки виборювали, співаючи знамениту дитячу пісеньку «У лісі, лісі темному...». Щоправда, у незвичних музобробках – у стилі рок, шансон тощо.

А от стати Снігуркою було важче, адже дівчата мірялись силою у армреслінгу. Усе було весело, душевно і корпоративно: спочатку застілля з розвагами ведучих, по тому – танці.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Головна ялинка Луцька засяяла на один вечір. ФОТО
Наступна новина Перша літургія предстоятеля нової церкви Епіфанія. НАЖИВО
Схожі новини