Учасниця «Міс України» з Луцька привезла іграшки в дитячий реабілітаційний центр. ФОТО. ВІДЕО

Мирослава Буденчук. Джерело: архів дівчини

Лучанка Мирослава Буденчук, яка візьме участь у конкурсі краси «Міс Україна 2018», відвідала Волинський Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

Про це йдеться в її дописі на Facebook.

Так, дівчина разом із друзями та командою аніматорів зі студії «Розважайко» відвідали Волинський Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів. Волонтери привезли розвиваючі іграшки, а також побавилися разом з дітками, грали у ігри, ловили бульбашки і веселилися.

«Проблема дітей-інвалідів гостро стоїть у нашому суспільстві, на жаль, більшість старається залишатися осторонь таких незручних проблем. Але все, що потрібно від нас діткам, – це просте людське розуміння, так як тема інвалідності достатньо незручна в суспільстві. Це такі ж діти, якими були усі ми в дитинстві! Їм так само хочеться свята, веселощів, позитивних емоцій! Надіюсь, сьогодні ми подарували їм це маленьке свято! Мене переповнюють емоції! Щиро кажучи, різні. Співчуття і водночас радості за те, що ми змогли допомогти!» – йдеться в її дописі.

«Морально дуже важко, переповнюють різні емоції. Соромно, що ми можемо скаржитися на життя, в той час, коли є такі дітки і їх так легко зробити щасливими! Немає слів, щоб описати, що зараз відчуваю. Добро може зробити кожен!» – розповіла у коментарі Першому Мирослава Буденчук.

Нагадаємо, дівчина хотіла провести у комплексі сімейного відпочинку «Ротонда» благодійну акцію, але це не вдалось через погодні умови. Мирослава мала працювати протягом вечора офіціанткою, а всі чайові віддати на допомогу дітям.

Проте акцію довелося відмінити через погодні умови. «Погода була жахлива, лило як з відра, тому, на жаль, вечір довелося відмінити. Але спільними зусиллями знайомих і небайдужих вже вдалося зібрати більше 5000 грн. Надіюсь, сума буде збільшуватися», – повідомила тоді Мирослава Буденчук.

 
 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку зникла дівчина. ФОТО
Наступна новина Підготовка автокефалії: до Києва відправили двох послів
Схожі новини