Учасниця конкурсу «Міс Україна» влаштовує у луцькій «Ротонді» благодійну акцію

Учасниця конкурсу «Міс Україна» влаштовує у луцькій «Ротонді» благодійну акцію
Мирослава Буденчук. Джерело: архів дівчини

Лучанка Мирослава Буденчук, яка незабаром візьме участь у конкурсі «Міс Україна 2018», запрошує жителів міста долучитись до благодійної акції на підтримку дітей з інвалідністю.

Акція відбудеться 17 серпня о 20:00 у комплексі сімейного відпочинку «Ротонда».

Дівчина працюватиме цього вечора офіціанткою, а всі чайові, які отримає, спрямує на Волинський обласний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів. Мирослава має досвід роботи в сфері обслуговування, адже під час навчання у Польщі підробляла офіціанткою.

«Проблема дітей з інвалідністю гостро стоїть у нашому суспільстві, мало хто вміє поводитися з ними належним чином, мало хто розуміє, наскільки важко їм та їхнім батькам. Більшість із нас старається залишатися осторонь таких незручних проблем, оскільки набагато приємніше допомогти дітям з будинку маляти, де усі дітки такі ж, якими були у дитинстві ми.

Центрів реабілітації для таких дітей лише 5 на всю країну. Звісно, є приватні клініки, але це вартує недешево, щоб лікуватися там на постійній основі. Тож такі державні центри є порятунком для знедолених батьків, шансом на трошки краще життя для їхньої малечі, більш комфортне та соціально активне», – розповіла Мирослава.

Вона додала, що підготовка власного благодійного проекту – обов’язкова умова для участі у конкурсі краси. Дівчина закликала лучан не бути байдужими та долучатись до акції.

Крім того, можна пожертвувати гроші на карту ПриватБанку: 5168 7554 1955 3488.

Згодом про всі отримані кошти дівчина відзвітує.

Читайте також: Дівчина з Луцька бере участь в конкурсі «Міс Україна». ФОТО

Раніше ми писали, що власник та ідейний натхненник «Ротонди» Роман Хорзов поділився секретами свого успіху. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волиняни можуть придбати у ПриватБанку квитки на додаткові серпневі потяги
Наступна новина У Луцьку подорожчає вода
Останні новини
Схожі новини