«Укрзалізниця» припиняє перевозити пасажирів

Фото ілюстративне

Починаючи з 18 березня, «Укрзалізниця» тимчасово припиняє перевезення пасажирів залізничним транспортом у всіх видах внутрішнього сполучення – приміському, міському, регіональному та далекому – у зв’язку з карантином до прийняття окремого рішення уряду. Поїзди виконають останні рейси за графіками курсування 17 березня.

Про це повідомляє пресслужба «Укрзалізниці».

У компанії обіцяють, що компенсують пасажирам повну вартість проїзних документів на усі скасовані через введення карантину рейси – без стягнення додаткових зборів.

Для зручності пасажирів та уникнення концентрації людей біля кас «Укрзалізниця» подовжила термін повернення квитків до 1 місяця від дати запланованого відправлення поїзда, що скасований.

«Закликаємо пасажирів, якщо є можливість, не поспішати на вокзали повертати квитки і не піддавати своє життя загрозі, перебуваючи в натовпі. Запевняємо, коли б ви не звернулися протягом відведеного часу, кошти будуть повернені у повному обсязі», – йдеться у повідомленні.

Також нагадують, що квитки, придбані через Інтернет, повертаються через онлайн-сервіси.

Вантажні залізничні перевезення тривають.

Нагадаємо, з 18 березня 2020 року також заборонене автобусне пасажирське перевезення міжміського та міжобласного сполучення.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зупиняють пасажирські перевезення між містами і областями. Що ще заборонили на Волині
Наступна новина «Влада мала б їх на руках носити». Палицю просять допомогти підприємцям Центрального ринку
Схожі новини