В УПЦ МП на Волині прокоментували обшуки у митрополита Павла

Джерело фото: Уніан

У волинській єпархії УПЦ МП висловились щодо сьогоднішніх обшуків у помешканні предстоятеля Києво-Печерської лаври митрополита Павла.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: СБУ обшукує помешкання скандального митрополита з Волині

Відповідний пост у Фейсбук написав прес-секретар волинської єпархії УПЦ МП Олег Точинський.

«Намісника Лаври звинуватили у порушенні рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками. Цікаво, яке вибіркове у нас правосуддя. Інакше, наступними у списку мали би стати голова держави, ряд депутатів ВРУ, органи регіональної влади всіх рівнів, які зараз активно займаються дискримінаційною політикою, порушуючи права віруючих громадян УПЦ, офіси праворадикальних організацій, які навіть не приховують своєї діяльності у сфері порушення рівноправності громадян та багато-багато інших. Однак, до них ніхто з обшуками не прийде», – написав він.

Зі слів прес-секретаря, таким чином священиків УПЦ МП намагаються схилити до утворення Єдиної помісної церкви.

«Проте, судячи з усього, прийдуть ще до багатьох представників єпископату і духовенства УПЦ, схиляючи таким чином до співпраці у сфері утворення ПЦвУ, котра, вже видно, якою буде незалежною від держави. Десь я вже це все бачив. Останнього «московського» попа хочете по телевізору показати?
Що ж... Сили всім нам! З нами Бог!», – підсумував він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Ми рівнялися на фільм «Поліцейська академія», — Олександр Вовченко згадав, як прийшов на службу
Наступна новина У Києві запустили швидкісний потяг, який з'єднав центр міста із аеропортом «Бориспіль». ВІДЕО
Схожі новини