СБУ обшукує помешкання скандального митрополита з Волині

СБУ обшукує помешкання скандального митрополита з Волині
Фото: YouTube

У п’ятницю, 30 листопада, Служба безпеки України проводить обшуки за місцем проживання предстоятеля Києво-Печерської лаври митрополита Павла.

Слідчі дії відбуваються у межах справи про розпалювання міжконфесійної ворожнечі, – повідомляє пише 24 канал з посиланням на «Інтерфакс-Україна».  

«СБУ проводить обшуки за місцем проживання предстоятеля Києво-Печерської лаври митрополита Павла за статтею про порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності або ставлення до релігії. Справа фактова», – повідомили в СБУ.

Нагадаємо, теперішній намісник Києво-Печерської лаври владика Павло став священиком, а пізніше й ченцем у луцькому кафедральному соборі Святої Трійці (1988–1989 рр.).

Зауважимо, раніше владика Павло також мав конфлікти з журналістами, які намагались дізнатися про те, звідки в нього дорогі автівки. Так, у 2011 році колишній журналіст «1+1» Михайло Ткач знімав сюжет про автопарк настоятеля Лаври, але останній всіляко перешкоджав роботі. 

У 2012 році настоятель Лаври викрутив руки журналістці і відібрав мобільний забрав в журналістки «Кореспондента» Ксенії Карпенко телефон під час розмови. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині депутати закликали Нафанаїла підтримати створення Єдиної помісної церкви
Наступна новина На Ковельщині автівка збила лося
Останні новини
Схожі новини