Розкішна open air-вечірка в «Gosti»: червона доріжка, вишукана публіка і зірка моди Андре Тан

У Луцьку відбулась масштабна вечірка за участю відомого дизайнера Андре Тана. Він вперше представив нову колекцію осінь-зима 19/20 та розповів про модні тренди сезону, що наближається.

Fashion open air відбувся в останній день весни у заміському ресторані Gosti, де спеціально встановили унікальний подіум у басейні та сцену на воді.

Покази у басейні

Квитки на подію розкупили за лічені дні, тож на заході можна було побачити яскравих представників модної тусовки області. Чимало жінок прийшло на вечірку в одязі улюбленого бренду, тож організатори (Ірина Пасічник - директорка ANDRE TAN Луцьк) та партнери заходу не скупилися на подарунки для усіх, хто дотимався дрес-коду.

На святі відбулася презентація нової моделі Mercedes-Benz GLE. Публіку пригощали аперативом від Novellina Spritz & Roll і розігрували подарунки від усіх спонсорів.

Протягом вечора відбулось одразу три модних покази бренду Andre Tan. Першим гості побачили сімейний (відомі лучанки дефілювали разом зі своїми дітьми у Family looks). На подіум вийшли Ірина Леонтьєва, Катерина Голятова, Яна Прохор, Олександра Забіяка, Сюзанна Юрлова, Ольга Котищук. Розкішних жінок бурхливими оплесками підримували чоловіки і тати.

Неординарним був показ колекції весна-літо 2019 – на подіумі працювали моделі агентства MZM i чоловіки з футзального клубу «Любарт» разом із Дієго Гонзалесом (модель із Колумбії). Кульмінацією вечора став показ колекції осінь-зима сезону 2019-2020. Стримані та водночас новомодні образи усі поціновувачі Андре Тана зможуть придбати уже з 15 червня у луцькому бутіку.

 

«Дякую усім, що знайшли час і прийшли на наш прекрасний захід. П’ятий рік поспіль (сьогодні у нас ювілей) Луцьк – перше і єдине місто в Україні, куди я привожу свою колекцію осінь-зима. Оплески модним, прекрасним, розкішним дівчатам, які живуть у Луцьку», - сказав зі сцени Андре Тан.

«Одяг цього бренду вирізняє жіночність, якість тканин і дизайн. Кожна сукня має якусь родзинку і жінка, яка її одягає, відчуває себе королевою. Бажаю цього всім жінкам», - розповіла директорка магазину Ірина Пасічник.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Одяг від Андре Тана приніс удачу. Історія успіху Ірини Пасічник

Протягом усього вечора партнери заходу розігрували численні подарунки. Зокрема будівельна компанія «Інвестор» подарувала квитки на майстер-клас телеведучої Ольги Фреймут. Для цього потрібно було вигадати найоригінальніше запитання для знаменитої спікерки. Серед переможців – питання про те, чи Ольга Фреймут робить ревізію телефону свого чоловіка.

Без чого у цьому сезоні не можна виходити на вулицю

На вечірці Андре Тан провів майстер-клас та розповів, що модно носити у цьому сезоні. Зокрема найтрендовішими кольорами зараз є: «Живий корал», «Рожевий павич», «Синя принцеса», «Манговий мохіто», «Солодка кукурудза», «Соя». Щодо фасонів і фактур, то досі в моді волани (вони створюють об’єм там, де його не вистачає і врівноважують фігуру), в’язані крючком сукні, мереживо. А от модні шорти-велосипедки дизайнер не радить носити.

«Вони гарно виглядають тільки на подіумі. Краще натомість одягнути вкорочені бриджі», - порадив модельєр.

Також він запевнив, що комбінезони досі у тренді.

«Якщо у вас немає комбінезона, то цього сезону ви просто не маєте права виходити на вулицю», - пожартував Андре Тан.

Публіку розважали: саксофоніст Олександр Богдан, гітарист Сергій Гончаренко, акордеоніст Роман Воронка, світлодіодне шоу Z-show. Ведучою вечора була телеведуча Наталка Войтович.

Наприкінці вечірки відбулося дефіле дівчат та жінок, які прийшли на вечірку в одязі бренду ANDRE TAN. Серед них планували обрати одну королеву та подарувати їй сукню. Але Андре Тану сподобалося кілька образів і він виділив серед усіх аж 5 дівчат. Двом – королеві та віце-королеві подарували сукню. Решті – подарунки від постійних партнерів заходу.

Завершилась вечірка концертом кавер-гурту Lori.

Організатори пообіцяли, що наступного року ще більше вразять лучан розмахом події.

 

Фото Ірини КАБАНОВОЇ

         


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку запускали гігантські повітряні кулі. Ми показуємо, як це було
Наступна новина Ніч у хостелі «Затишок». «Ключі ховайте в труси чи ліфчик»
Схожі новини