Війна, полонені та безвіз: про що у Ковелі говорила Надія Савченко

Анонсована у листівках зустріч біля міськради Ковеля з народним депутатом України почалася із запізненням на півгодини. Тільки-но Надія Савченко вийшла з автомобіля, як до неї підійшла згорьована старшого віку жінка, яка пізніше розповіла журналістам, що просила допомоги за свого сина, який перебуває у полоні проросійських бойовиків.

Потім нардепа «перехопив» голова громадської ради при Ковельській міськраді Микола Печенюк. Вислухавши останнього, Надія Савченко пішла до своїх помічників, випила каву і швидко рушила через площу на другу сторону вулиці, де знаходився намет партії «Національний Корпус», активісти якого перед тим проводили конкурс серед дітей на влучність у стрільбі.

«Я говорю тихо. Там – свято. Так що, будь ласка, у мене прохання: дітям свято псувати не будемо», – сказала вона членам «Національного Корпусу» і попрямувала назад.

До речі, трохи далі проводився вже іншими організаторами конкурс з танців. По суті, на площі одночасно відбувалося три заходи.

«Мені місто Ковель сьогодні дуже схоже на Крим. От такі міста порожні, як Судак, наприклад, коли ми приїжджали на військові навчання туди – льотне виживання, то там завжди було дуже багато пляжів, дуже багато дискотек, і музика перебивала музику. Всі кричали і всі один одному не мішали, бо в кожного свій бізнес, і кожен заробляє на цьому свої гроші. Отак і тут. У кожного своя справа і треба не мішати один одному перешкоджати її робити. Хлопці роблять хорошу справу. Вони виховують патріотичних дітей і це Україні зараз дуже потрібно», – мовила Надія Савченко.

Також вона зізналася, що у Ковелі бувала ще до війни, і що це – красиве місто.

Говорила нардеп про війну на Сході України, про полонених українських бійців, проблеми в державі, цікавилася у ковельчан: «Чи стало легше жити після запровадження «безвізу»?»

Продовження – Читати далі


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині у вагонах з рудою виявили 3 тисячі пачок контрабандних цигарок
Наступна новина ТОП-5 книг, які варто взяти у відпустку
Схожі новини