Віце-прем’єр-міністр України приїхав на Волинь. ФОТО

Павло Розенко

У Волинській області  12 квітня  з робочим візитом перебуває віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.

У ході візиту Павло Розенко провів нараду з керівництвом області з питань реалізації соціальних ініціатив Президента України Петра Порошенка та Уряду щодо монетизації субсидій, індексації пенсій та виплат багатодітним сім’ям, – повдіомляють у прес-службі ОДА.

Зокрема, на нараді обговорили питання виплати монетизованих субсидій, яка розпочалася 1 березня цього року. Павло Розенко зазначив, що вона продовжиться у квітні і травні.

«Ми маємо інформувати громадян про монетизацію субсидій і виплату відповідних коштів вчасно і в повному обсязі, адже виплата «живих коштів» продовжиться у квітні і травні місяці. Завдання на місцях – забезпечити своєчасність долучення громадян до соціальних ініціатив Президента та Уряду», – зазначив Павло Розенко.

Він нагадав, що в цілому по Україні монетизовані субсидії через Пенсійний фонд та Ощадбанк отримують близько 3,5 млн родин. Щомісячна сума нарахування субсидій складає 5,7 млрд грн.

Також Павло Розенко планує  ознайомитися із ходом реалізації реформи системи охорони здоров’я, зокрема розвитку первинної медичної допомоги та сільської медицини.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині діти посадили біля школи сад. ФОТО
Наступна новина Унікальні фото, на яких складно розпізнати Волинь. ЗГАДАТИ ВСЕ
Схожі новини