Влада Луцька таки визначила причину смороду у місті. ВІДЕО

Близько року луцькі посадовці думали, гадали, винюхували та розвідували, що ж так нестерпно смердить у місті.

Окремі політики та посадовці на цьому навіть піарились, обіцяючи, що от-от вирішать цю проблему. Зрештою, голова волинської облради Ігор Палиця відповідально заявив: «Сморід - це диверсія», – йдеться у сюжеті Сфера-ТВ. 

Всі усвідомили серйозність проблеми і аби не підривати авторитет волинських управлінців та роботу державних структур, терпляче затуляли носи. І щойно смердючу тему почали спускати на гальмах, масла в багаття вирішив підлити виконувач обов’язків мера Луцька Григорій Пустовіт.  

Читати також: Сморід у Луцьку: питання досі не рухається «з мертвої точки»

Він стверджує, можливі джерела нарешті виявлені. А для визначення осередків смороду застосовували всього-на-всього шкільні знання про так звану «розу вітрів».

Другим у списку підозрюваних на сморід є підприємство, розташоване в районі залізничного вокзалу. Спершу з керівниками виробництв говоритимуть, так би мовити, по-доброму. Якщо ж вони не припинять розповсюджувати неприємні запахи і надалі та не налагодять нормальну утилізацію відходів, чиновники обіцяють вжити жорстких заходів.

Зрештою, лучанам однаково, що було джерелом смороду – безвідповідальні виробники, диверсанти-смердючки чи непрохані гості з Марса. Лучани хочуть дихати чистим повітрям.

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волиняни продовжують смітити там, де відпочивають. ФОТО
Наступна новина У Луцьку двоє зловмисників посеред дня обкрадали містян
Схожі новини