Водій, який у Луцьку на смерть збив єпископа, проведе за гратами 8 років

23-річний водій Роман Савич, який на смерть збив відомого луцького священника Олега Ведмеденка, проведе за гратами 8 років та 6 місяців із позбавленням на 9 років права керувати транспортними засобами.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині.

Нагадаємо, аварія трапилась 14 листопада на проспекті Василя Мойсея. П’яний 22-річний Роман Савич не впорався з керуванням, виїхав на тротуар на своєму автомобілі « Mazda» і збив єпископа Олега Ведмеденка. Через аварію останній отримав важкі травми від яких 15 листопада помер у лікарні. Тоді також повідомляли, що водій намагався втекти з місця пригоди. Проте його затримали патрульні поблизу РЦ «Промінь».

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Луцької окружної прокуратури Луцький міськрайонний суд визнав 23-річного жителя Луцька винуватим у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, що керує транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння, що спричинило смерть потерпілого, та у залишенні ним у небезпеці особи, яку він сам поставив у небезпечний для життя стан (ч. 3 ст. 286-1, ст. 135 КК України).

Покаранням молодику стало позбавлення волі на строк 8 років та 6 місяців із позбавленням на 9 років права керувати транспортними засобами.

До набрання вироком законної сили обвинувачений залишатиметься під вартою.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус на Волині: 835 хворих та 10 смертей
Наступна новина 5 причин, чому електронні запальнички заслуговують на вашу увагу
Схожі новини