«Волиньгаз» розігрує два квитки на концерт Винника. Як взяти участь

Компанія «Волиньгаз» проведе розіграш двох квитків на концерт популярного українського співака Олега Винника, який відбудеться у Луцьку 7 червня. Щоб виграти подарунок, споживачі природного газу мають виконати три умови.

Умови акції доволі прості:

1.    Із 15 травня до 5 червня 2019 року необхідно зареєструвати «Особистий кабінет» на сайті 104.ua;

2.    Вподобати сторінку АТ «Волиньгаз» у соціальній мережі Фейсбук та під цим постом необхідно тегнути того, з ким бажаєте піти на концерт.

3.    Зробити репост публікації про розіграш зі сторінки АТ «Волиньгаз».

Важливо також перевірити, щоб Ваша сторінка у Фейсбуці була загальнодоступною! 

На сторінці «Волиньгаз» у Фейсбуці - щодня цікава та корисна для всіх споживачів газу інформація про онлайн-сервіси і послуги компанії, свіжі та актуальні новини на газову тему, аналітичні матеріали, статті та інтерв’ю.

Особистий кабінет – це найінформативніший канал для вирішення всіх газових питань, зокрема, подання показників лічильника щомісяця та оплата за газ. Його мобільна версія – додаток 104 Mobile зручний тим, що завжди під рукою. Окрім того, в ньому реалізована функція мультиакаунта, тобто через один мобільний пристрій можна керувати декількома особовими рахунками. 

«Для реєстрації в «Особистому кабінеті» клієнту необхідно вказати номер особового рахунку (розпочинається з 0200ХХХХХХ), суму останнього платежу за газ або номер лічильника газу та адресу електронної пошти», – інформує начальник управління клієнтського сервісу АТ «Волиньгаз» Юрій Петрук. 

Номер свого особового рахунку та суму останнього платежу також можна дізнатися, зателефонувавши до Контакт-центру ПАТ «Волиньгаз»: (067) 33-39-104 або (0332) 280-104.

Переможця акції буде визначено за допомогою генератора випадкових чисел – random.org 6 червня.

Довідка. Компанія «Волиньгаз» займається розподілом природного газу на території області понад 50 років. Обслуговує більше 260 тис. побутових споживачів газу. Є одним із найбільших платників податків на Волині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки коштують квитки на Олега Винника у Луцьку


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Що нового в оновленому «Там Тамі»
Наступна новина Відомий дизайнер Андре Тан привезе у Луцьк нову колекцію одягу
Схожі новини