Скільки коштують квитки на Олега Винника у Луцьку

Скільки коштують квитки на Олега Винника у Луцьку

Квитки на концерт Олега Винника у Луцьку вже продають. Концерт, який відбудеться у травні на луцькому іподромі, обіцяє бути багатолюдним, адже іподром вміщує до 10 тисяч глядачів.

Скільки коштують квитки?

Наразі квитки продають по 300 грн. Організатори кажуть, що їх кількість – обмежена. Коли ці закінчаться – нові будуть дорожчими. На скільки – організатори не повідомляють.

Чому концерт не на стадіоні?

Як відомо, востаннє Винник співав у Луцьку в липні 2017-го. Концерт був на стадіоні «Авангард». Як пояснили організатори, на «Авангарді» вирішили цього річ не проводити, оскільки надто дорога оренда. Драмтеатр не вмістить усіх бажаючих. А іподром – чудова локація в центрі міста, яка може прийняти до 10 тисяч глядачів. 

Нагадаємо, очільник «Tikhonov сoncert and event agency» Євген Тихонов в ефірі Луцького радіо розповідав, що вартість оренди луцького стадіону «Авангард» для музичних подій, як мінімум, у 6 разів дорожча, ніж в інших обласних центрах Західної України.

Коли буде концерт? 

Концерт розпочнеться о 20:00 7 червня. На ньому Олег Винник представить свою нову концерту програму «Роксолана».

Наразі придбати квитки можна тільки у Барі П'ятниця (м. Луцьк, проспект Волі, 17). До слова, за перший день продажів, 8 березня, купили вже 107 квитків.

Читати також: У Луцьку на іподромі «запалюватиме» Олег Винник. АНОНС


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селі на Волині сміття вивозять до лісу вантажівками. ФОТО
Наступна новина Центр Ковеля перекрили, чекають Порошенка. ФОТО
Останні новини
Схожі новини