Волинські митники перерахували до держбюджету податків на загальну суму більше 6 млрд грн.

За січень-серпень поточного року Волинська митниця перераховувала до Державного бюджету податків на загальну суму 6 млрд 250 млн грн., що на 1,463 млрд гривень (або на 31%) більше минулорічного періоду.

Про це повідомив заступник начальника Волинської митниці ДФС Василь Герман у ході співдоповіді про підсумки виконання місцевих бюджетів області та завдання  з наповнення бюджету у вересні 2018 року на нараді у Волинській облдержадміністрації, пише прес-служба ДФС у Волинській області.

Читайте також: Платники податків Волині спрямували до бюджетів 4,5 мільярдів гривень платежів

Посадовець відзначив, що доведений індикативний показник доходів державного бюджету у 2018 році для митниць був суттєво підвищений. Зокрема у серпні від роботи Волинської митниці фінансисти очікували на 47% більше планованого рівня 2017 року. Проте результат став ще кращим – 917,6 млн грн за серпень.

Місячне перевиконання склало 117% або 131 млн грн.

Довідково: суми перевиконання митницями доведених індикативних показників важливі для місцевих бюджетів у контексті експерименту з фінансового забезпечення реконструкції та ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення. Їх перерахування здійснює за спеціальною методикою розрахунку Державна казначейська служба. При цьому враховуються результати роботи усієї системи митниць ДФС. Орієнтовна сума відрахувань на дороги Волині за серпень 2018 року складатиме близько 25 млн грн.

Читайте також: У Луцьку пенсіонери отримають електронні посвідчення


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Просять допомогти чоловікові, який у Луцьку випав із балкону та зламав хребет
Наступна новина Волинські митники виявили шахрая, який приховав від контролю товару на 1,5 мільйона
Схожі новини