Платники податків Волині спрямували до бюджетів 4,5 мільярдів гривень платежів

Платники податків Волині спрямували до бюджетів 4,5 мільярдів гривень платежів
фото ілюстративне, джерело: Forbes Украина

З початку 2018  року на Волині до бюджетів усіх рівнів зібрали 4,5 мільярдів гривень податкових платежів, які адмініструють органи ДФС.

Рівень податкових надходжень за підсумками січня-серпня поточного року перевищено на 24,9 відсотка, ніж у минулому році, – повідомили у ДФС області. 

Таким чином, в області до показників попереднього фінансового року зібрано на 0,9 мільярда гривень  податків і зборів більше.

«Цей очікуваний позитивний результат свідчить про злагоджену та ефективну роботу всіх гілок влади. Варто особливо відзначити, що переважна більшість волинських суб’єктів господарювання – соціально відповідальні та сумлінні у виконанні своїх податкових зобов’язань перед державою. Тож,  держбюджет та місцеві громади  своєчасно отримують кошти на виконання соціально-економічних програм», - наголосила  начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Як повідомила начальник ГУ ДФС у Волинській області, у звітному періоді до обласного бюджету також надійшло 14,1 млн.грн. податку на прибуток від великих платників, які працюють на території області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучан запрошують на Національне читання
Наступна новина Якою буде погода у Луцьку та області 6 вересня
Останні новини
Схожі новини