«Волинський Хатіко». Шукають нову домівку для собаки, який чекає господаря на кладовищі

Шукають нову домівку для собаки, який уже понад місяць чекає свого господаря на одному з сільських цвинтарів поблизу Луцька. Пес чорного кольору, має ошийник, віком 2-3 роки. 

Ймовірно, його господар похований на цьому кладовищі, – йдеться у фейсбук-спільноті «Загублені та знайдені тварини. Луцьк» повідомила Ксенія Федорова.

«Чорний пес з нашийником, худющий і голодний - Волинський Хатіко ... він чекає і вірить, що його господар / господиня повернеться за ним. Пес живе на сільському кладовищі і не йде нікуди. Можливо, його вивезли, або на цьому кладовищі похований його друг. Імовірність, що людина, яка навмисно вивіз свого чотириногого друга, повернеться коли-небудь за ним дорівнює нулю. Так само як і померла людина не воскресне .... чудес не буває!

Але ми з вами можемо створити маленьке диво для цієї собаки. Давайте всі разом знайдемо йому сім'ю! Він хоче і впустить в своє серце нової людини і буде зберігати йому любов і вірність до останнього вже свого подиху, якщо ця любов буде взаємною», – йдеться у дописі.

Контактний телефон: 0990352126 Наталія

  


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За минулу добу коронавірус виявили у 56 волинян. Найбільше – у Луцьку
Наступна новина У деяких областях України вже з 22 червня можуть повернути жорсткий карантин
Схожі новини