Як у Луцьку підлітки, рятувальники та ловці визволяли собаку із каналізаційного люка

Собака впав у каналізаційний люк

У Луцьку собака потрапив у люк 4-метрової глибини. Його знайшли підлітки, а визволили працівники комунального підприємства «Ласка» за допомогою рятувальників.

Пригода трапилася 4 березня наприкінці робочого дня у промзоні за розважальним комплексом «Адреналін Сіті», повідомили на сторінці «Ласки» у фейсбуці.

На підприємство «Ласка» зателефонував Алан Ормелі, учень 8-Б класу ЗОШ № 19. Він розповів, що на дикому полі, в промзоні за «Адреналіном Сіті», в ямі підлітки виявили собаку.

Читати також: ЦНАП співпрацюватиме з «Ласкою». Господарям безпритульних – позачергове обслуговування

Коли бригада ловців прибула, з’ясували, що йдеться про каналізаційний люк глибиною близько чотирьох метрів.

«Технічної можливості дістати собаку не було. Ми звернулися по допомогу до пожежників. Вони зреагували миттєво, приїхали швидко, надали ловцям розсувну драбину», – розповідають у «Ласці».

Порятунок собаки тривалістю 1,5 години. Тварина була перелякана, надзвичайно худа та виснажена. Адже не відомо, скільки часу вона провела в пастці.

«Величезне дякую небайдужим підлітками, які не пройшли мимо, пожежникам, котрі не відмахнулись від проблеми. Та особлива вдячність керівнику служби відлову та адопції КП Ласка Василю Колядюку за рішучість та самовідданість», – йдеться у дописі.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кішка, яка спить на акваріумі ...з жабою в студії реклами PaRtyzan. КІТ НА ОФІСІ
Наступна новина Повідомили, коли і де не буде гарячої води у Луцьку влітку. Графік
Схожі новини