Волинський нардеп підписав подання про імпічмент Порошенка

Волинський нардеп Ігор Гузь повідомив, що підписав подання про імпічмент Президента України Петра Порошенка

Про це політик написав на своїй сторінці у Facebook

Як зізнається Ігор Гузь, він уже давно не приховує, що буде робити все можливе, аби Петро Олексійович не переобрався на посаду Президента.

«Я не схильний сприймати те, що відбувалося в країні за останні чотири роки, як суцільну «зраду», але глибоко переконаний, що другий термін діючого Президента нічого хорошого Україні не принесе», – пише він та додає, що шанси на переобрання Порошенка на другий термін – відсутні. 

Читати також: Якщо то лише передвиборчий хід Порошенка, то це тотальна ганьба, - Гузь про єдину помісну церкву

«Жодна з тем, на яких він хоче набрати електоральні бали, не дасть відповідного результату. Ні євроінтеграційний поступ, ні питання, які пов’язані з ситуацією на сході країни, ні релігійна тематика. Це все, у випадку дотикання до персони Порошенка, не спрацює.

Читати також: Ганьба, якщо це «гола» спроба набрати політичних балів, - Гузь про створення автокефалії

Хоча, я мушу визнати, що, на відміну від Ющенка, діючий гарант буде усіма силами чіплятися за владу, зокрема, використовуючи силовий апарат примусу», – наголошує нардеп. 

Утім, на питання: хто наступний – відповіді немає.

«Всі ознайомленні з рейтингами і бачать тенденції. Серед системних політиків стабільну першість тримає Тимошенко. Хоча існує величезний запит на нові обличчя. І тут - багато знаків запитань. Думаю, ближче до осені все стане більш-менш зрозумілим», – наголошує Гузь. 

 

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Старе місто Луцька з висоти пташиного польоту
Наступна новина У Верховній Раді вимагатимуть імпічменту Порошенка
Схожі новини