Волиняни поїдуть до Києва молитися за Єдину помісну церкву

джерело фото: zik.ua

Спільна молитва всіх християн України за духовну єдність та мир відбудеться з нагоди 1030 років хрещення України-Русі в Києві.

Так, 28 липня 2018 року волинська делегація у складі 1530 мирян та близько 300 священників вирушить до столиці, аби спільно помолитися за Єдину помісну церкву, – повідомляють у прес-службі Волинської ОДА.

Зокрема, Митрополит Луцький та Волинський Михаїл звернувся до голови обласної державної адміністрації Олександра Савченка з проханням сприяти доїзду представникам Волині до столиці.

Савченко, своєю чергою, зібрав нараду за участю керівників структурних підрозділів облдержадміністрації та голів райдержадміністрацій, на якій обговорили питання забезпечення мирян трансфером до Києва.

Керівникам райдержадміністрацій дали доручення забезпечити перевезення та супровід. В кожному автобусі буде присутній медик та представник поліції.

До слова, урочисті заходи з нагоди 1030-річчя хрещення України-Русі в Києві триватимуть близько 4-5 годин.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку погодили коригування плану території, де зведуть дитячу церкву


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Старі ціни на квартири в «Інвесторі» діють лише до кінця липня
Наступна новина Краса літа: місто на Волині потопає в різнобарв'ї квітів. ФОТО
Схожі новини