Волинянка стала фіналісткою Чемпіонату України з бодібілдингу та фітнесу

28-29-го жовтня у Вінниці проходив Чемпіонат України з фітнесу та бодібілдингу. Фітнес-тренер Олена Демниченко, яка проживає в Нововолинську, опинилася в фіналі конкурсу.

На чемпіонаті сотні чоловіків та жінок показували свої накачані м’язи та красиві тіла і змагалися за першість. Зі сторони це все може здаватися просто шоу, на якому оголені учасники всього кілька хвилин стоять на сцені та показують себе. Однак, за гарними тілами – роки роботи над собою, тяжкі тренування, строгий режим харчування та велика сила волі, – пише БУГ

Олена Демниченко – фітнес-тренер одного з місцевих спортивних клубів Нововолинська. Дівчина уже не одноразово бере участь в подібних чемпіонатах. Вона постійно працює над своїм тілом, удосконалюється та допомагає іншим досягати успіхів та будувати гарне тіло.

Олена є членом національній федерації бодібілдингу та фітнесу України. Вже пару років живе від змагання до змагання, які проходять два рази на рік. Дуже тяжко тримати контроль. Часу, щоб «розслабитися» і дозволити собі щось зайве в харчуванні або пропустити тренування дуже мало.

За чотири місяці до Чемпіонату Олена вже починає готуватися до нього.

Більше – читати далі


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волиняни заборгували за газ понад 200 мільйонів гривень
Наступна новина Усі котельні ДКП «Луцьктепло» працюють
Схожі новини