«Володя, не твоє. Не страждай і не мордуй країну», – активіст з Волині про президентство Зеленського

Володимир Зеленський (фото ІА Волинські Новини)

Керівник Волинського осередку «Національного корпусу», ветеран АТО Андрій Д'яченко вважає, що президентська робота дуже шкодить і самому Володимирові Зеленському, і Україні. Тому він радить йому повертатися у «Квартал».

Таких висновків Д’яченко дійшов, поспотерігавши за главою держави під час його візиту на Волинь. Свої враження він опублікував у фейсбуці.

Нагадаємо, Зеленський відвідав Волинь 9 липня.

Ось що пише про нього Андрій Д’яченко:

«Головний мій висновок після сьогоднішнього візиту Зеленського на Волинь – він згорів!

Він втомився, зламався і згорів.

Це відразу видно і відчувається. Володю привезли на Замкову площу і висадили з кортежу недалеко від поваленого ясена. Там він в’яло угукав під крики базарників Старого ринку, які тицяли йому свої звернення, але подумки був в якихось паралельних всесвітах.

А я спостерігав за ним. Він сильно постарів. В нього відчужений і пустий погляд. Він слабо розумів, що від нього хочуть.

В мене мало сентиментів до Зеленського. Я зневажаю його як політика, мене не цікавлять його комедії і, як на мене, з нього такий собі актор. Тим не менш сьогодні мені, можливо, вперше в житті стало шкода його як людину.

Володя, не твоє. Чесно. Не страждай сам і не мордуй країну.

Людина повинна займатись в житті тим, що її. Знайди себе в цьому житті – і будеш щасливий. Ще Сковорода проголошував ці істини. Напевно, ти був щасливий на сцені. Напевно тобі добре з твоєю Лєночкою та сім’єю. І з твоїми друзями по «Кварталу». Вертайся до них.

Колись читав інтерв’ю музичного продюсера Костянтина Меладзе (уявіть собі, читав і таке). Він говорив, що дівчата, які приходять в шоу-бізнес, діляться на дві категорії: одні хочуть жити і померти на сцені, інші – покрутитись на подіумі місяців два-три і вистрибнути заміж за якогось багатенького папіка. Перших, звісно ж, абсолютна меншість.

Так-от в політиці те саме. Політика для тих, хто готовий жити нею, спати нею, сидіти за неї, любити її. Занурюватися з головою. Жертвувати задля політики. Присвятити життя. Згубити життя. В кого інстинкт. В кого хватка. Як в Юлії Тимошенко, як в Френка Андервуда з «Карткового будинку», як в Маргарет Тетчер.

Подивіться фільм «Залізна леді» (2011). Там Меріл Стріп грає Тетчер. Як вона стара, майже не виходить з дому і, потроху впадаючи в старечий маразм, марить дипломатичними прийомами. Як вона, дивлячись новини по телевізору, кричить на домашню робітницю, вимагаючи негайно принести папір і ручку, щоб написати указ.

Ми всі розуміємо, що Володя не з таких. Він як муха посаджена у вулик до бджіл і призначена там за старшого. Добром це не закінчиться ні мусі, ні бджолам, ні вулику».


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Температура повітря у наступні роки постійно підвищуватиметься, – ООН
Наступна новина «Очевидно, є команда згори не чіпати фірму «Данко», – депутат Володимир Бондар
Схожі новини