«Воїни» провели урок спорту для учнів луцької школи

Чемпіони спортивного клубу «Воїн» Андрій Місюк та Богдан Лабудяк разом із тренером Дмитром Василенком провели урок спорту у 18-ій школі Луцька.

Запросила їх поспілкуватися із школярами класний керівник 1-В класу Алла Пушкарчук.

Від тренера з ударної техніки першачки дізналися про діяльність Федерацій ММА та бойового самбо, про змагання, в яких беруть участь вихованці «Воїну», їхні перемоги, а також про соціальний проект «Воїнами не народжуються» та про історію такого виду спорту, як змішані єдиноборства. Діти цікавилися харчуванням спортсменів і здоровим способом життя, та найбільше їхню увагу привертали чемпіонські медалі на грудях вихованців «Воїна». По закінченню уроку спорту учні радо розглядали нагороди, особливо – Кубок Європи з бойового самбо, а дехто навіть висловив бажання прийти тренуватися до клубу.

«Воїнами не народжуються, ними стають», адже за підростаючим поколінням – майбутнє і воно повинне творитися тими, хто не просто фізично сильний, а й мудрий та розумний», – наголосив тренер «Воїна» Дмитро Василенко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинська «Просвіта» святкує сторічний ювілей. ФОТО
Наступна новина У перший день зими лучан закликають пошити іграшки для онкохворих діток
Схожі новини