Як вибрати чоловічий годинник

Наручний годинник - аксесуар, який підкреслює смак і стиль людини, її індивідуальність. Зовнішній вигляд виробу, особливості дизайну – все це має відповідати способу життя власника, його статусу.

На що варто звернути увагу

Варто розібратися, як вибрати якісний чоловічий годинник. Іноді дуже складно розібратися в достатку інформації в Інтернеті, тому багато хто вибирає відомий бренд, наприклад Rolex. Однак виробник - важливий, але не єдиний критерій вибору. При покупці аксесуара слід звертати увагу ще на низку факторів.

  • Механізм. Його можна назвати серцем годинника. Важливо, щоб кожен елемент виробу працював точно.
  • Захищеність від води. Потрібно розрізняти водостійкі та водозахисні моделі. Зазвичай на годиннику є маркування WR та АТМ. Для базових потреб підійде вологозахищений годинник з маркуванням waterproof 30 або 50 WR. Якщо ви займаєтеся водними видами спорту або просто не хочете знімати годинник, коли вирішите поплавати, то вибирайте виріб з WR 100 m, це означає, що аксесуар витримає занурення під воду.
  • Матеріал скла: пластик, мінеральне скло, сапфірове та комбіноване. Пластик використовують для бюджетних моделей годинників, але він добре утримує удари (брак – нестійкий до подряпин). Якщо годинник розбити, він не завдасть пошкоджень, тому з цього матеріалу виготовляють спортивний та дитячий годинник. Мінеральне скло найпоширеніший варіант - більш стійкий до подряпин, ніж пластикове, але й дорожче. Сапфірове скло найдорожче, але й найміцніше. У побутових умовах залишити подряпини майже неможливо. Також сапфірове покриття не блищить на сонці. Використовується в люксових моделях і в швейцарському годиннику. З недоліків – дорожнеча та крихкість. Як і мінеральне скло, сапфірове може розбитися від точкового удару.

Ще один важливий критерій – виробник. Добре, якщо у вас є бренд, якому довіряєте і хочете придбати ще один виріб від нього. На сайті https://best-time.biz/muzhckie-chaci/ є величезний вибір виробників – ви обов'язково знайдете щось собі до смаку.

Що ще важливо при виборі годинника

Орієнтуйтесь на ваші уподобання в оформленні, не ігноруйте комфорт у використанні. Пам'ятайте, що це ваш аксесуар, і лише вибирати, який він буде. Вивчіть ринок, подумайте, яку форму циферблату хочете, виберіть матеріал та дизайн. І головне, потрібно вибрати якісний годинник, тоді він прослужить вам багато років. Ціна також впливає на вибір - постарайтеся не заощаджувати на виробі.

*На правах реклами

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині дві єпархії УПЦ МП не поминають Кіріла. В Україні - вже 15. Що - далі?
Наступна новина Бомбосховище під Маріуполем витримало. Люди виходять живі