Як волинським медикам вручали ключі від нових автомобілів. ВІДЕО

Легкові автомобілі марки Peugeout 301. Скріншот із відео

Для медиків первинної ланки Волині вручили 23 нові автомобілі.

Про це інформує Сфера-ТВ.

Нагадаємо, урочиста подія відбулася 3 січня 

Водії центрів первинної медико-санітарної допомоги приїхали з районів Волині до Луцька, аби прямо тут випробувати новий робочий транспорт.

Легкові автомобілі марки Peugeout 301 для перевезення медичного персоналу, лікарських засобів та медичного обладнання придбали у співфінансуванні відповідного Субпроекту зі Світовим Банком. 

Відповідно до розподілу, затвердженого головою Волинської ОДА Олександром Савченком, легковики отримали 18 центрів первинної медико-санітарної допомоги.

Очільник виконавчої влади області сам передавав ключі представникам з різних районів краю. У своєму виступі Олександр Савченко зазначив, що починати новий рік із таких значимих подарунків надзвичайно приємно. До того ж це вкотре підтверджує, що реформи – це не просто вказівки на паперах, а реальні кроки.

Тішаться такими подарунками і голови районних адміністрацій, і головні лікарі, і водії. Голова Ратнівської РДА Андрій Харлампович висловив подяку за реалізацію такого проекту, мовляв, нові автомобілі покращать якість надання медичних послуг в районі.

Авто для сімейних лікарів Волині були закуплені за ринковою ціною. Це лише перша партія, адже у цьому році заплановано придбати ще кілька десятків транспортних засобів.
 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Назвали прізвище сільського голови з Волині, який попався на хабарі
Наступна новина На Волині серед сміття знайшли єврейські надгробки. ФОТО
Схожі новини