Який вигляд має оновлене приймальне відділення Луцької міської лікарні

За прогнозами медиків, свої двері для пацієнтів оновлене приймальне відділення відкриє вже за кілька тижнів. Однак, і сьогодні тут майже все готове до роботи.

Ознайомитися з ходом приготувань завітав міський голова Ігор Поліщук, – йдеться на сайті Луцькради.

 “У нас був заступник міністра охорони здоров’я та інші спеціалісти. Люди, які були в багатьох лікарнях України і абсолютно точно, і логістично, і апаратному наповненню, і матеріально-технічному забезпеченню - це одне з найкращих приймальних відділень”, - зазначив міський голова.

Для потреб пацієнтів тут встановлено надсучасний рентген апарат, що дозволяє проводити дослідження людського організму для визначення правильного діагнозу у вертикальній та горизонтальній формі. А також у відділенні: простора рецепція, широкі коридори, сучасні кабінети та чимало новітнього обладнання.

Шестидесятичотирьох сканний комп’ютерний томограф — одне із найкращих досягнень у медтехніці станом на сьогодні. Таких апаратів лише три в Україні. Один з них – у міській лікарні Луцька. Також в приймальному відділенні є ендоскопічний кабінет та кабінет ультра-звукової діагностики.

Також медики очікують на новий магнітно-резонансний томограф та комп’ютерний томограф. І якщо поставку першого апарату повинна забезпечити держава, то інший закуплять вже за кошти лікарні та міського бюджету. 

Хворих, які потребують негайного оперативного втручання, тепер прооперують просто у приймальному відділенні, адже тут також оснащено операційну кімнату з багатофункціональним столом та безтіньовою лампою освітлення. Далі на пацієнта очікуватиме палата інтенсивної терапії. Тут до кожного ліжка вже підведено кисневі точки, пізніше встановлять апарати ШВЛ.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ув'язненому, який до смерті побив убивцю дружини і доньки, оголосили підозру. Подробиці від поліції
Наступна новина Хто збудував Луцьк? Архітектор Ростислав Метельницький. ВІДЕО
Схожі новини