З круїзного лайнера Diamond Princess евакуювали всіх пасажирів та членів екіпажу

Із круїзного лайнера Diamond Princess, який стояв від 3 лютого на карантині через спалах коронавірусу, евакуювали всіх пасажирів та членів екіпажу. Людей висадили в Японії в порту Йокогами.

Як зазначається, члени екіпажу, чиї аналізи на коронавірус COVID-19 виявилися негативними, почали залишати судно ще в четвер, 27 лютого. У ніч же проти 2 березня з Diamond Princess зійшли на берег останні 130 осіб, пише ТСН.

Усі евакуйовані проведуть два тижні на карантині. Люди зможуть виїхати з Японії, коли їх аналізи на COVID-19 повторно покажуть негативний результат.

Като заявив, що в жодного з медиків, які були на борту лайнера, коронавірусну хворобу не було виявлено, проте вони все ж будуть протягом двох тижнів працювати з дому. Судно також тепер буде продезінфіковано і відправлено на техобслуговування.

Нагадаємо, 9 лютого підтвердилася інформація про першого інфікованого громадянина України на круїзному лайнері Diamond Princess, що знаходиться біля берегів Японії. 10 лютого повідомили про ще одного хворого українця. 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Не варто пов’язувати цей магазин з освіченістю населення, - Ірина Вахович про книгарню «Освіта»
Наступна новина У Луцьку пройде чемпіонат України з легкої атлетики. Відбиратимуть спортсменів на Олімпійські ігри
Схожі новини