З Волині на передову бійцям передали чергову партію допомоги

На схід України, де з початку весни 2023 року успішно виконують бойові завдання усі підрозділи Волинської бригади тероборони, доставлено засоби, придбані коштом громад Волині.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці 100-ї бригади. 

Зокрема, від громади Нововолинська на фронт прибула вантажівка IVECO з бортовою платформою та краном-маніпулятором, 10 квадрокоптерів DJI MAVIC 3 Thermal, сім квадракоптерів DJI MAVIC 3 Enterprise, п’ять зарядних станцій EcoFlow, п’ять дизельних генераторів, 12 комплектів Alientech DUO II та дві виносні антени Avenger.

У свою чергу коштом громади Володимира придбано три квадрокоптери DJI MAVIC 3 Classic, три зарядні станції EcoFlow, обігрівач Webasto, електропили, сокири, газові плити з балонами до них, медикаменти, одяг, продукти харчування та інші необхідні речі.

А за рухунок субвенції «Соцеконом» – за підтримки народного депутата Ігоря Гузя – придбано безпілотний авіаційний комплекс «Чаклун» та дев’ять квадрокоптерів DJI MAVIC 3 Pro RC.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили про загибель на війні ще одного Героя з Волині
Наступна новина Сотні лучан взяли участь у патріотичній акції «Ланцюг єднання». ФОТО