Загинув чоловік та двоє 13-річних дівчат. На Тернопільщині потік води зніс у річку авто

Фото ДСНС України у Тернопільській області

На Тернопільщині загинув чоловік та двоє 13-річних дівчат. Автомобіль, яким керував 32-річний водій потоком дощової води змило з дороги. 

Про це 12-го червня повідомила пресслужба Головного управління ДСНС України у Тернопільській області.

Трагедія трапилась у селі Ліщанці Бучацької ТГ Чортківського району. Легковий автомобіль, у якому був 32-річний водій та двоє 13-річних дівчат, через сильну зливу потоком дощової води знесло з дороги. 

Повідомлення про інцидент рятувальники отримали 11-го червня о 21:40.

«Прибувши до місця події рятувальники виявили що автомобіль, перевернутий на дах, знаходиться у воді неподалік проїжджої частини дороги, людей в машині не було. Пошуки організували вздовж русла річки», – йдеться у повідомленні. 

Фото управління ДСНС України у Тенопільській області

Згодом, близько 6:00 у воді знайшли тіло 32-річного водія. О 9:20 за 5 км від місця, де був автомобіль, знайшли тіло однієї 13-річної дівчини, а в 10:11 трохи нижче за течією знайшли загиблою ще одну неповнолітню.

Загалом до пошуків залучили понад 50 людей: фахівців національної поліції та місцеве населення, а також пошуково-рятувальне відділення аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Тернопільській області.

Нагадаємо, учора, 11-го червня, у Чорткові, що на Тернопільщині, пролунало кілька вибухів під час повітряної тривоги. Унаслідок ракетного удару постраждало 22 людини. Серед них – 12-річна дитина.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Військові звільнили від росіян селище на Херсонщині
Схожі новини