Унаслідок ракетного удару на Тернопільщині постраждало 22 людини. Деталі

Унаслідок ракетного удару на Тернопільщині постраждало 22 людини. Деталі
Фото ілюстративне з відкритих джерел

Учора, 11-го червня, у Чорткові, що на Тернопільщині, пролунало кілька вибухів під час повітряної тривоги. Унаслідок ракетного удару постраждало 22 людини. Серед них – 12-річна дитина. Наразі рятувальники займаються ліквідацією завалів. 

Про це під час брифінгу зранку 12-го червня повідомив голова Тернопільської обласної військової адміністрації Володимир Труш.

Він зазначив, що загалом близько 21:46 по Чорткову вдарили чотири ракети. Попередньо, всі вони вилетіли з акваторії Чорного моря. Унаслідок вибухів було зруйновано частину військового об’єкту та пошкоджені чотири п’ятиповерхові будинки з цивільним населенням.

 

«Жертв на даний момент немає. Є постраждалі – 22 особи, які були госпіталізовані. На місці події працювало 10 карет швидкої допомоги. 

22 людям надано медичну допомогу серед них є 12-річна дитина. В дитини пошкодження, накладено шви», – сказав голова ОВА.

За його словами, стан практично всіх постраждалих – задовільний. Частина з них перебуває в лікарні, частину відпустили. 

Крім того, вчора у Чорткові вимкнули постачання газу, оскільки унаслідок ракетного удару була пошкоджена газова труба, – стався витік газу та загорання. Втім, рятувальники швидко загасили пожежу. 

">http://

Також очільник Тернопільської ОВА зазначив, що відновити газопостачання у місті відповідні служби обіцяють до кінця дня. 

Наразі рятувальники розбирають завали. Крім того, місцева влада вже шукає тимчасове помешкання для людей, житло яких суттєво постраждало через вибухи.

Нагадаємо, 4 квітня збита російська крилата ракета впала на склад з аміачними міндобривами, що у Кременецькому районі на Тернопільщині. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Яка ситуація на Волинському напрямку. Зведення Генштабу ЗСУ
Наступна новина Військові звільнили від росіян селище на Херсонщині
Останні новини
Схожі новини