«Жовта» зона: як будуть працювати кінотеатри у Луцьку

Фото із сайту кінотеатру «Multiplex»

Від сьогодні, 23 вересня, Україна перейшла до «жовтої» зони карантину. Дещо посилили карантинні обмеження й щодо кінотеатрів. Вони мають працювати із заповненістю не більш як 50% від усього залу. Не відміняли у кінотеатрах і обов'язковість захисних масок, а також дотримання соціальної дистанції.

ІА ВолиньPost поцікавилося, у якому режимі працюватимуть луцькі кінотеатри.

Кінотеатр "Premier city", що у ТРЦ "ПортCity", із 23 вересня працюватиме за новими правилами. Квитки на сеанси продають через одне місце, тобто дотримуються принципу 50 % заповненості залу. Окрім того, запланували вакцинувати від COVID-19 і персонал кінотеатру. Наразі процес вже розпочали.

Читайте також: Україна — в «жовтій» зоні. Чи допоможе вакцинація уникнути обмежень

У кінотеатрі "Multiplex", що в РЦ "Промінь", ситуацію з новими правилами не коментують, обіцяючи опублікувати всю інформацію в соціальних мережах згодом. Натомість на сайті кінотеатру доступні для бронювання усі місця. Це підтвердили і в телефонному режимі.

Працюватиме за загальноукраїнськими правилами й кінотеатр у "Адреналін Сіті". Для глядачів доступні квитки на сеанси через місце, тобто заповненими зали будуть лише на половину. Також тут отримали щеплення більшість працівників, вакцинація триває.
 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Мріє про підписників в інстаграмі». 13-річний волинянин, якому пересадили серце, вже став на ноги
Наступна новина «Дельта» майже витіснила інші штами коронавірусу, - ВООЗ
Схожі новини