Дієта «5 ложок»: як швидко скинути вагу до важливої події

Така дієта може бути тільки короткостроковою, бо згодом здатна спровокувати погіршення травлення і, більш того, збільшення ваги, - повідомляє «Народна правда».

Порція не повинна перевищувати 5 ложок – тобто 125-150 грамів. Їсти ж можна все і не важливо в який час – головне, щоб проміжок становив 3 години. При цьому прийомів їжі на добу має бути п’ять, можна – шість. Солодке, борошняне, газовані напої все-таки краще не їсти. Тримати дієту можна від 7 до 30 днів – залежно від того скільки кг потрібно скинути.

Таким чином за тиждень можна розстатися з 5-ма – 8-ма кілограмами. Головна причина – зменшення порцій, адже найчастіше причиною надмірної ваги є розтягнутий шлунок.

У добу людині необхідно споживати близько один-півтора кілограма їжі, а на цій дієті вона її отримуватиме в два або два з половиною рази менше.

Таке схуднення дає короткочасний ефект – при виході з дієти вага набирається в розмірі 95-99% від колишньої. Суттєвим є те, що при подібному схудненні, воно відбувається не за рахунок зменшення жиру, а за рахунок м’язів.

Для розщеплення жирових клітин потрібно більше часу і зовсім інша тактика.

Нагадаємо, щоб зберегти здоров’я і фігуру потрібно знати про властивості різних видів м’яса.Крім того, харчування з двох яєць на сніданок може бути найпростішим способом для більш ефективної втрати ваги.
__________________________________________________________________________________
______

#БудьПершим - підписуйся на нас у соцмережах: facebook instagram telegram youtube

Читати далі


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Названа зарплата найдорожчого футболіста світу
Наступна новина Кар’єр біля Нововолинська люди перетворили на смітник
Схожі новини