«Lexus на шаленій швидкості вилетів нізвідки»: другий учасник ДТП у Харкові зробив офіційну заяву

Другий учасник аварії на вулиці Сумській в Харкові - водій автомобіля Volkswagen Touareg 49-річний Геннадій Дронов - зробив офіційну заяву щодо ДТП.

Текст звернення виклав на сторінці у Facebook адвокат Сергій Перепелиця, – пише УНІАН.

Водій автомобіля Volkswagen стверджує, що він рухався на зелений сигнал світлофора, у той час як Lexus їхав на шаленій швидкості і з'явився "нізвідки".

"Виїжджаючи на перехрестя вулиці Сумської та провулку Мечникова, я рухався на зелений сигнал світлофора. Я переконався в безпеці переїзду вулиці Сумській, дивився по сторонах, і під час цього автомобіля Lexus не було в полі зору. Після чого, я почав рух до перехрестя вже зосередившись на пішохідному переході через провулок Мечникова. Все сталося так швидко, що я навіть не відразу зрозумів, що сталося. Автомобіль Lexus вискочив на перехрестя раптово, нізвідки! Я не бачив його і не міг бачити, оскільки Lexus вилетів на перехрестя з шаленою швидкістю. Його не було коли я починав рух, а з того моменту, до зіткнення пройшли лічені секунди", - йдеться в заяві Дронова.
 

Нагадаємо, ввечері 18 жовтня Олена Зайцева на "Лексусі" влетіла у натовп пішоходів у центрі Харкова: унаслідок аварії загинуло 5 осіб, ще шестеро постраждали. Суд постановив залишити 20-річну винуватицю ДТП під арештом на 60 днів без можливості внесення застави. 

Читати також:
 

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Володимир Лис презентував нову книгу. ФОТО
Наступна новина Нічна зарядка телефону, торговий центр у Вараші та ув'язнення Зайцевої: ТОП-3 новини за 24 жовтня
Схожі новини