Волинські волонтери зустріли Новий рік з бійцями АТО у госпіталі

На Волині волонтери влаштували невеличке свято зустрічі Нового року для 25 наших захисників, які зустріли це свято в Луцькому військовому шпиталі.

Про це повідомила на своїй сторінці в соцмережі Facebook волонтерка Наталія Ариванюк.

«Ми з Наталія Попова мріяли, щоб в далині від домівок, наші герої відчули атмосферу свята, домашньої турботи, теплоти та уваги. А що за Новий рік без Олів’є, мандарин та келиха Fragolino? Ми безмежно раді, що нам вдалось все організувати на належному рівні, провести цей не простий старий рік, і в дружній, теплій атмосфері привітати усіх з Новим 2018 роком», – розповіла Наталія Ариванюк.

Волонтерка повідала, що хлопці були вражені та розчулені від подарунків виготовлених руками діточок Волинського небесного легіону - дерев’яні іграшки на ялиночку. 

«Цей вечір був би неможливий без допомоги небайдужих волинян, які захотіли подарувати частинку свого тепла бійцям. Приємно було чути багато добрих слів і побажань від бійців для волонтерів і благодійників! З НОВИМ РОКОМ дорогі друзі, бажаємо щоб кожен наш захисник зустрічав наступний Новий Рік у колі своєї родини та друзів», – написала вона у дописі.

Також Наталія Ариванюк подякувала всім, хто долучився та допоміг організувати свято у військовому шпиталі.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 2 січня
Наступна новина Екстримальний Новий рік у Запоріжжі. ВІДЕО
Схожі новини