Яку косметику не можна використовувати взимку

Взимку наша шкіра потребує дбайливого догляду, зволоження і захисту від морозів, тому потрібно підібрати правильний комплексний догляд. Пропонуємо Вашій увазі добірку косметичних продуктів, які не можна використовувати у цей період.

Косметика з матуючим ефектом

Матова косметика дуже сушить шкіру. А через вітер і сильні морози Ваша шкіра страждатиме ще більше.

Скраби для обличчя

Самостійно використовувати скраби взимку – погана ідея. Пілінг травмує шкіру, призводить до почервоніння й сухості. Якщо дуже потрібен хороший пілінг, то краще сходити до косметолога.

Блиск для губ

Як не дивно, але блиск для губ взимку також заборонено використовувати. У всіх блисках міститься вода (у великій кількості), і він може просто замерзнути у Вас на губах. Краще обирайте на зиму косметику, яка містить живильні олії і захисні компоненти.

Засоби зі спиртом

Виключіть будь-яку косметику, в якій міститься спирт. Особливо забудьте про рідину для зняття макіяжу зі спиртом. Такі засоби агресивно впливають на шкіру і пересушують її. Також вони сприяють ранньому старінню. Не забувайте, що доглядова косметика для зими не повинна містити спирту. Її склад повинен бути багатим на зволожуючі компоненти, пише «lady.tochka.net».


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьк приїде офіційний dj Євробачення 2017 року
Наступна новина Італійські працівники Amazon погрожують зірвати «чорну п’ятницю»
Схожі новини