Топ-5 цитат Андрія Садового на гутірці «Бандерштату»

Топ-5 цитат Андрія Садового на гутірці «Бандерштату»

Український політик, громадський діяч та бізнесмен, голова політичної партії «Об'єднання «Самопоміч», міський голова Львова Андрій Садовий розповів бандерштатівцям про сміття, політику та умови, за яких можна повернути Донбас та Крим.

Він завітав на гутіркову сцену фестивалю 3 серпня.

Читайте також: Гутірки «Бандерштату»: топ-5 цитат Юрка Журавля

«Перший» зібрав найцікавіше, що говорив Андрій Садовий під час бесіди із бандерштатівцями.

1. «Ви хочете, щоб я був президентом? Ви спитаєте львів’ян, тому що треба робити вибір: або Львів, або Україна. То є велика дискусія. Насправді я буду робити все можливе, щоб ми мали гідного президента, але я про президентську кампанію маю намір говорити тоді, коли вона почнеться. Бути президентом – це відповідальність перед людьми і перед Богом. Я не балаболю на цю тему, я відповідальна людина. Якщо я прийму рішення, я про це офіційно озвучу».

2. «Якщо рівень життя, зарплат, пенсій в Україні буде в два рази вищий, ніж в Росії, ми дуже легко вернемо Донецьк і Луганськ. Якщо рівень життя і пенсій буде в чотири рази вищий – ми вернемо Крим. Якщо ми сьогодні хочемо мати сильні позиції в світі, щоб нас поважали, ми повинні мати рівень ВВП на рівні Польщі, Чехії і інших країн».

Читайте також: Про що говорив лідер «O.Torvald» на «Бандерштаті» у Луцьку: топ-10 цитат

3. «Є дві спільноти, з якими ніколи не можна спорити і воювати, – це церква і студенти».

4. «Львів завжди був і є чистим містом. Так було завжди. Ще є трохи сміття, але не у Львові, а на Банковій і на Грушевського. Ми це почистимо».

5. «Україна зробила неправильно, давши можливість приватизувати стратегічні галузі. Це є обленерги і облгази. Якщо і треба було іти на такі кроки, то треба було запускати міжнародні структури, які би в це вкладали й інвестували кошти. Тому що я не знаю випадків, де який облгаз чи обленерго, які належать приватним людям, вкладають кошти у модернізацію послуг. Це просто викачування сил».

Читайте також: Гутірки «Бандерштату»: Зураб Аласанія розповів про роль суспільного мовника в Україні. ЦИТАТНИК


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З'явилася програма фестивалю «Берегиня»
Наступна новина Спростив розлучення та визнав еволюцію. Топ-10 прогресивних змін і заяв папи Франциска
Останні новини
Схожі новини