Ірина Пасічник представила нову колекцію від Андре Тана. Фешн-відео знімали у замку

Ірина Пасічник представила нову колекцію від Андре Тана. Фешн-відео знімали у замку

У луцькому магазині бренду Andre Tan, що у ТРЦ «ПортCity», з’явилась нова колекція жіночого одягу осінь-зима 2019-2020.

Образи представила директорка магазину і обличчя бренду у Луцьку Ірина Пасічник. Відео знімали у Підгорецькому замку на Львівщині.

«Нова колекція надихає, зачаровує, дарує відчуття солодкої свободи та абсолютної впевненості у собі. Неймовірні романтичні образи дають можливість відчути себе головною героїнею голлівудського фільму», - каже представниця бренду у Луцьку.

Особливістю нової колекції є присутність у ній елементів з чоловічого гардеробу: брючного костюма, стриманого пальта, а також використання еко-шкіри та шерсті.

«Колекція цього сезону - це кардинально новий етап у розвитку мого бренду. Цією колекцією я хотів продемонструвати життя сучасної жінки від А до Я. Це жінка, яка живе в ритмі 24/7, встигаючи приміряти різні ролі і при цьому досягаючи успіху в кожній з них. Вдома, на роботі, на зустрічі з друзями і, звичайно, побаченнях - вона повинна бути на висоті. Вона модна і впевнена в собі, але при цьому надзвичайно жіночна», - прокоментував дизайнер Андре Тан.

Приміряти нові образи можна за адресою: м. Луцьк, вул. Сухомлинського, 1, ТРЦ «ПортCity», 1 поверх.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинська боксерка перемогла суперницю у «Битві міст»
Наступна новина Волинські першокласники отримають по шість цеглин «LEGO»
Останні новини
Схожі новини