Кращі кліпмейкери та артисти країни: у Multiplex відбувся фестиваль відеокліпів

Кращі кліпмейкери та артисти країни: у Multiplex відбувся фестиваль відеокліпів

Вперше в Multiplex ТРЦ «SkyMall», що у Києві, спільно з Союзом молодих кінематографістів України відбувся фестиваль відеокліпів «Кіно-Драйв».

Подія зібрала кращих кліпмейкерів і артистів країни, а також молодих і амбітних конкурсантів, – повідомляють організатори.

«Кіно-Драйв» – це фестиваль, який дає можливість талановитим кліпмейкерам, авторам пісень та виконавцям заявити про себе. Учасники змагаються один з одним за право зняти кліп для зірки української естради.

Цього року в журі запросили молодий, який вже встиг знайти свого глядача, гурт PUR: PUR. За право зняти музикантам кліп змагалися 12 режисерів та знімальних груп.

Переможці ж минулих років знімали кліпи для Світлани Тарабарової, Олександра Павлика та навіть для легендарної групи «Воплі Відоплясова».

Як все відбувалося?
За 2-3 місяці до початку фестивалю конкурсанти подали заявки на участь у проекті. Перед початком знімального періоду всі режисери пройшли ексклюзивні майстер-класи від провідних кліпмейкерів, а також практикуючих фахівців в створенні відеокліпів і художніх фільмів. Відразу після майстер-класів було проведено жеребкування, яке вирішило «долю» авторських пісень.

Кожній знімальній групі давали 3 дні на зйомки відеокліпу на пісню, а після - 2 тижні для відеомонтажу. Всього представили 12 конкурсних робіт.

Почесне журі фестивалю:

  • Олег Борщевський - режисер, кліпмейкер;
  • Віктор Придувалов - режисер, кліпмейкер;
  • Леонід Колосовський - режисер, кліпмейкер (MOZGI prod.);
  • Любомир Левицький - режисер, кліпмейкер;
  • Гурт «PUR: PUR»;
  • Валерія Ніжина - керівник Ivona.bigmir.net, TV.UA;
  • Віталій Писаренко - комерційний директор Multiplex;
  • Кирило Удовенко - графічний дизайнер;
  • Ростислав Васильєв - художник по світлу;
  • Антон Лірник - шоумен.

«Такий фестиваль в Multiplex проводився вперше. Це дуже хороша традиція, яка впливає на розвиток індустрії в цілому. Ми раді, що «Кіно-Драйв» відбувся у нас і зовсім скоро ми відкриємо власну академію, куди будемо запрошувати найталановитіших експертів в галузі кіно і телебачення. Перемогла найкраща робота режисера Ірини Божко і "Mnishek - dushka"»- повідомив комерційний директор Multiplex Віталій Писаренко. 

Як все було, дивіться фотозвіт з фестивалю відеокліпів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Бюджет: яких олігархів і політиків профінансують українці у 2018 році
Наступна новина У Брюсселі тисячі демонстрантів підтримують незалежність Каталонії. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини