«Лялечкою мені вдалося здивувати людину, у якої є все», - учасниця шоу «Пігмаліон 3D» Ольга Ночвіна

«Лялечкою мені вдалося здивувати людину, у якої є все», - учасниця шоу «Пігмаліон 3D» Ольга Ночвіна

Враженнями від проекту «Пігмаліон 3D» ділиться ще одна його натхненна учасниця – Ольга Ночвіна, яка розпочала власну справу із виготовлення потішних лялечок. 

«Я створила ON studio для Вас, любі жінки! Щоб Ви могли виділити у своєму шаленному ритмі буденності трішки часу для себе, для поповнення своїх ресурсів, для створення власними ручками чогось особливого…

Пригадую, свою першу Лялечку я виготовила на подарунок, у відповідь на презенти з Німеччини від вдячної клієнтки по роботі. Вона була в захваті, а я, то ще більше!! Адже мені вдалося здивувати людину у якої все є.

Мої інтер'єрні красуні – це щастя в дім, це такі радісні емоції діток та дорослих… Ціную кожне фото та відео, що потім мені надсилають шанувальники!! Тішуся! Я в захваті від своєї справи і з задоволенням ділюся викрійками, секретами створення на своїх майстер-класах. Запрошую Вас на найближчий МК, що відбудеться 24 листопада, деталі у Viber +380956010993», – розповіла Ольга.

ON studio у Facebook та Insagram


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянину «закрутило» ногу у тракторці
Наступна новина Графік відключення світла у Луцьку 17 жовтня
Останні новини
Схожі новини