«Я - вимогливий вчитель, але працюю на результат»: Як учасниці «Пігмаліону» вивчали англійську. ФОТО

«Я - вимогливий вчитель, але працюю на результат»: Як учасниці «Пігмаліону» вивчали англійську. ФОТО

У рамках 2 сезону трансформаційного проекту «Пігмаліон 3D» учасниці активно вивчали англійську мову з Юлією Яковлюк.

«Було усе – і сльози і сміх. Я – вимогливий вчитель, але працюю на результат. Якщо беруся за таку відповідальну місію, як навчання когось, обов’язково мушу довести справу до кінця. Дехто з дівчат саботував.

Зокрема, Любов, котра є найстаршою учасницею, кілька разів планувала покинути навчання через страх невдачі, та вже наступного дня одна з перших виконувала завдання. Дівчата вивчали англійську з початкових рівнів, тому мені було важливо показати, що англійська – не така страшна і не така складна для вивчення» - ділиться Юлія Яковлюк, одна з організаторів проекту, керівник та засновник мовного центру «Мандарин» та авторка експрес-методик.

До слова, син учасниці Любові записав відео-звернення англійською на підтримку своєї мами. Хлопець навчається у Києві, а свого часу побував в Америці як лауреат програми з обміну Flex. Хлопець розповідає, як важливо сьогодні вивчати англійську та підбадьорює свою маму.

Англійську ми вивчали практично – аби дівчата могли використати ці знання у своєму житті та бізнесі. Відтак для кращого запам’ятовування використовували багато наочності, ігор, різні техніки. Задіювали усі рецептори сприйняття мови – слух, зір, дотик і навіть смак!

Коли вивчали тему «Їжа» - робили це на прикладі японського ресторану. Тут було усе – від танців із пісенькою про суші-роли до куштування справжніх суші!

Учасниці старанно виконували усі завдання, не боялися говорити, тож тепер розмова з іноземцем для них більше не страшна.

Крім того, вони далі планують продовжити навчання. Тож радо запрошуємо усіх охочих доєднатися до цікавого і ефективного навчання. У «Мандарині» розпочався сезон мовних клубів, де вивчення мови відбувається сучасно та захопливо. Слідкуйте за нами, тут цікаво!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку зупинили опалювальний сезон
Наступна новина У яких  волинських селах збудують амбулаторії
Останні новини
Схожі новини